Roadtrip till Malmö.

Japp, idag vatt det roadtrip till Malmö med Cicci, Ida, Parre och Jasse. Bästa girlsen typ ever ^^ Resan började ungefär såhär:

Sanne går upp sju för hon ska göra vid sig och sen ta bussen till hyllinge där Cicci hämtar henne med sin fina röda cykel. Sanne upplever gamla minnen under resans gång. De kommer hem till Cicci och det är sig likt efter tre år. De hade dock skaffat sig en garderob med spegelskjutdörrar. Mycket fint faktiskt. När Cicci hämtat att hon ska tar de bilen, en Audi. Stor, fin bil. De kör mot hbg. De tänkter först titta runt i stan men tyckte att klockan var mycket så de begav sig till söder där de hämtade upp Jasse och Parre. Sen var de påväg mot landskrona där de skulle hämta Ida. De körde lite vilse, men de hittade tillslut. Och äntligen var de påväg mot Malmö. Inne i Malmö tog det en evighet att hitta p-plats, men se det gick! Cicci är en mycket duktig bilförare!

HAHA. Iaf så efter denna trevliga resan så började shoppandet. Parre tog resans oskuld med en jättefin jacka. Sen kom jag som köpte en blomma man kan ha till den mesta. Stor, fin och Rosa x) Jag köpte bara den och knästrumpor.  Efter shoppandet åt vi på en restaurang, kommer ej ihåg va det hette, var något danskt namn iaf. Ni vet säkert vilken jag menar. Det var jättegooooott! När vi äit klart tittade vi runt lite till, men endast Jasse köpte en sak. En jättefin tröja. Sen körde vi tillbaka. Vad som hände innan hemresan stannar inom oss tjejor. Men måste säga att det var den bästa dagen på mycket, mycket länge.

Roadtrip i sommar? Betya ;D

/ sanne andersson.

Kommentarer
Postat av: Cheney

Rolig läsning. Jag hade också en jätterolig dag med er! uppskattas

2008-10-31 @ 13:14:39
URL: http://mrs-cheney.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Tack detsamma. Det var hur trevligt som helst! Måste göras om! Men jag handlade också en tröja sen :P inte bara jasse :P:P

2008-11-05 @ 20:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback